Thursday, August 27

yeyeyeyeye...

huh sangat bz ini hari..ingat mo update blog pagi2 td..keje analyzing tour costing dari last week x siap lagi2..waduh..next week mau change position dok bwh..jaga kaunter duit plak.. tp entahlah.. Zahairy mcm xmo bagi jew..tensen ma dok kat position skrg nie..entahlah.. itu jew yg aku rs..huh *mengeloh*

semalam abies meeting awal jugak..dlm kul 6 camtue..tp yg tak bestnye ujan plak lebat..adeh.. mcm tak bersyukur plak aku ni kan..ngeee..so terpaksa la aku stay back kat opis sampai ujan ala2 renyai..biasalah..aku ni kan merempit ngan Cik Nouvo ku gi keje.. so aku settlekan sket keje tour analysis..tu pun siap sambung pagi td..setengah hari gak la aku mengerjakannya.. ni datang plak payment baru..huh..mn sempat mau siap sebelum akhir bulan nie..nasib baik Zahairy submit report kat boss dlm 10hb mcm tu.. sempat rsnye ni..

so aku gerak dr opis smlm dalam kul 7ptg..agak2 ujan benti tp xder lah lebat sgt..aku baru berani nak redah.. alhamdulillah jalan tak berapa jammed plak time tu..ngam2 sampai umh 5min sebelum berbuka .. tu la..bila da sampai umh..dah tersedia juadah2 berbuka puasa ..abg & akak ipar aku berbuka sekali..mana taknye..lauk camtu byk adik aku msk..iman ku pun tergugat la..ohhhhhhhh bila mau diettt ini mcm..bebel2 jugak la aku kat adik aku..suh jgn msk sedap2 mcm tu..wakakaa..ada plak salahkan adik aku..i should blame myself..




Menu berbuka

  • mee goreng
  • ayam msk merah
  • ada paru goreng
  • tauhu goreng ngan tempe goreng + cicah cili sos mak aku wat
  • air sirap bandung ngan soya beans
  • ulam timun + salad

yahoooo...sudah dapat gaji..baru jew bank-in td pagi..tak sabau mau shopping..lalalala

2 comments:

  1. hep hep hooreeeyy..

    yeeha..sudah gaji time 4 soppinggg

    mau rayaaaa yeyeyye..

    ingat mau survey kat JLN TAR la..

    ReplyDelete