Sunday, December 26

track n trace (27dec10)

EN314226237MY - Nurul, Kastam Tanjung Kupang JB
2 bOXeS

Friday, December 24

andai ini terjadi...????????
Record Not found
ENxxxxMY

No information for the following shipments has been received by our system yet. Please try again later or contact Customer Service at 1-300 300 300 for further assistance. If you have any comment and question, please send us your feedback.

sumtimes system track n trace pos laju ade problem..terutamanye sejak kebelakangan ni..so..andai ini terjadi..
..kalo ingin kepastian ttg barang..boleh call direct
1300 300 300..
tekan 1 tuk bhs malaysia..kemudian 2 untuk pos laju..
then berikan ENxxxxxxxMY pada operator tersbut..
terima kasih..

Track n Trace : 24DEC10

EN467004963MY - Pn Zalila (Serdang,Kedah)
1 kotak
* Barang akan sampai minggu depan
antara Isnin - Selasa (SABTU - PH Krismas)
---------------------------------------------------------------

Wednesday, December 22

Track N TraCe : 23Dec10

EN314226223MY - Haiza ( Bandar Enstek,N9)
1 box
* pls check in POS LAJU system after 5 pm..

Tuesday, December 21

Track n Trace : 21Dec10

EN314225996MY - Fazila , PJ
(3 boxes - regular customer)

Wednesday, December 15

Track n Trace : 15Dec10

EN314226268MY - Sazlin,Shah Alam
(1 boxes)

EN314226271MY - On behalf Fatim customer
(Sabah)

Testimoni SIY : Sazlin,Shah alam

last nite received sms dr sazlin..want to order 1 more siy to her...dlm sms tu sazlin bgtau juga yg die telah lost 4kg in 8 days...

k Mekasih ye.1st box hubby mkn. 2nd box baru sya.Start makan 7hb.Baru 8 hr turun 4kg.Bestnye


Im happy.....siy nie even owg kate harga die mahal..tp kesan die bukan omongan kossongsssss...
tahniah buat awak sazlin....!~

Thursday, December 2

SIY MURAH! RM190 + FREE POSTAGE!!! Promosi SIY

SIY Promosii !!!
RM190 sekotak + free postage*
RM185 sekotak + free postage (for 3boxes & moree)
Dapatkan nye skrg..or hubungi sy melalui YM atau di talian
0163372427


*semenanjung Malaysia sahaja..

*Sabah & Sarawak ..add rm5 for postage


Wednesday, December 1

Track n Trace (01Dec10)

EN314226020MY - 3 boxes
EN314226033MY - 3 boxes
EN314225982MY - 3 boxes
EN314226104MY - 2 boxes

Total - 11 boxes for

Pn Suni,Seremban
(repeat order for her n her sister)

Thank you..

Tuesday, November 30

Track n Trace (30Nov10)

EN314226064MY - Ety, Cheras
(regular customer)
3boxes

Monday, November 29

Track n Trace : 29Nov10

EN314226078MY - Sazlin,Shah Alam
(repeat order 1 box)

Friday, November 26

Track & Trace (26Nov10)

EN314225951MY - Esah , Kota Bharu (1 box)

Wednesday, November 24

Track & Trace 23Nov10

3boxes - C.0.D (on behalf Jannah @Kuantan)
----------------------------------
1 boxes - C.O.D (My Uncle's Frenz)

Saturday, November 20

16 Nov 2010

EN314226081MY - Fazila (PJ)
3boxes - regular customer

Thursday, November 11

Wednesday, November 10

Tracking No. 10 Nov 2010

3 boxes
EN314226245MY - Suni (Seremban)

Monday, November 8

Tracking No. (08NOV10)

EN314226254MY - Zunainah (S.Alam)

TeStimoni baru - 08NOv10

dapat sms pg td dr Zunainah..die baru jew buat pesanan last week..tp di sbabkan die ingin mencuba keserasiannye dgn produk ni sbb selalu tertipu dgn ubat2 pelangsingan dlm psaran..
alhamdulillah die percaya akan keberkesanan SIY berbanding produk lain....yg pasti setiap produk ade kelebihannya...sama ada ia sesuai dgn kite atau pun x...bergantung pada metabolisme kite...

antara SMS die..

"Salam El.Kalau saye beli 3ktk berapa?
Saye da mkn 4hari siy dah ada perubahan. So nak truskan.Nanti ptg sy b.in"
Slmt bersiy Zu..
alhamdulillah &
Tahniah dari EL dan SIY ^_____^

Tuesday, November 2

Tracking No - 03Nov2010

EN314225877MY - ETY (Cheras)
EN314225832MY - MaisaraH (ShaH aLam)

Monday, November 1

update postage tracking num - 02NOV10

EN314225863MY - ZUNAINAH (Shah Alam)
EN314225829MY - SITI AISAH (Shah Alam)

kisah adik atika (kdo)

baru je C.O.D 3 kotak SIY td dgn adik atikah ..

jumpa adik atikah dr kelab diet kat lrt tmn melati ..nak amik stok siy..sempat citer2 ngan die.yer la..xtau ape feedback dia dulu kan..so sy share kan di sini ye..

da lama rsnye die x amik stok siy dr saya..alhamdulillah..die kate die happy sbb kwn die tegur die makin kurus.... even dia kate berat die x turun sgt..tp member die puji cam die da turun byk giler...tp tang shape n inci bdn tu die puas hati & amik siy balik...lagipun tahu2 saje2 lah harga siy nie x mcam dulu..kak el phm...ade duit lebey tolak tu tolak nie..akhirnye dia dapat sambar terus 3kotak siy....

ni pun die continue amik siy sbb nak pakai baju uniform nurse pasnie..kene la ade body shapee yg cunnnzz kan nak pakai baju tu...cian die.. before ni pakai baju putih ala2 doc tu..pasni da kene pakai baju cam nurse tu..haruss ber siy semula..

wut ever pun..semoga adik tika berjaya yep......

Saturday, September 25

SIY MURAH!! RM190 sekotak freee postageee...

SIY Promosii !!!
RM190 sekotak + free postage*
RM185 sekotak + free postage (for 3boxes & moree)
Dapatkan nye skrg..or hubungi sy melalui YM atau di talian
0163372427


*semenanjung Malaysia sahaja..

*Sabah & Sarawak ..add rm5 for postage


Saturday, May 22

PROMOSI SIY BULAN MAY


Assalammualaikum..


EL menjalankan promosi besar-besaran SIY bulan ini ..


apakah harga istimewanya?


sila sms/ym/email pada el okeyyy...


SIAPA CEPAT DIA DAPAT..


* sah sehingga stok abizz

Saturday, May 15

Update : LoveMeButterfly

ingat tak pada customer baru SIY kite iaitu lovemebutterfly yg EL ada postkan komennye ttg SIY sblum ini.... EL sgt happy dan TAHNIAH di ucapkan pd saudari Ayu akhirnye saudari berjaya menghilangkan 4kg dalam ms 10 hari..beliau sempat berkongsi cerita dgn saya dlm emailnye....

"Slm El.. sorry ayu lmbt sket update El psl siy ni.. x smpt.. alhamdulillah ayu dh abes consume 1st box siy ni Isnin lps..

Final result = drp 59kg drop to 55kg.. weeeee!! happy sesgt coz itu mmg target weight yg sy nk capai dgn 1st box ni.. so lps ni sy hanye perlu maintain saje..walaupun sbnrnyer cm nk turunkan lg..hehe.. tp xpe..pelan2..

Trime kasih byk2 kt El tau..

Sepjg pengambilan siy ni, alhamdulillah sy xde mengalami simptom2 yg memudaratkan diri.. ape yg sy buat stiap ari selama ber siy ni :

1- minum plain water byk2.. 830am-530pm (kt ofis) sy akan pastikan sy habiskan 3liter air (2 botol air mineral 1.5liter)..then blk umah minum lg..

2- sy kurangkan pengambilan nasi, ayam, daging, roti putih.. x sentuh lgsg mknan yg bergoreng, berlemak,berminyak.. mknan yg manis2, x minum ais..even air sejuk.. no McD..no KFC.. kalau sy rase lpr sy mkn prune (Sunsweet) atau biskut je..

3- stiap hari sy spent 20-30mins exercise.. hanya akan stop bile 100-150 kalori burned..hehe..pemalas kn sy? cukup je 100 kalori, sy stop..heeeee. kdg2 je terajin smpi 150-200 kal.

4- amik siy on time mcm yg El bgtau.. plg lmbt kul 8am (utk siy siang) dan kul 10pm (siy mlm). utk weekdays x jd mslh sbb breakfast awal tp weekend, sy akan bgun awal semata2 utk breakfast..hehe.. (pengalaman : kene gastrik akibat terlmbt breakfast..half day gak sy terbaring dan itu bkn sbb siy siang tp sbb sy yg mls bgun..ngeh3..so diingtkn, jgn lalai utk ambik breakfast semasa bersiy..)

wahh..sgguh pjg sy merapu.. hehe! oklah, tata!!

Yg sgt happy,
- Ayu -

Monday, May 3

Testimoni : Melovebutterfly (KDO)

Customer el yg baru amik SIY ari jumaat lepas...dan start terus pada mlmnye dgn SIY MLM dahulu...alhamdulillah..Ayu berjaya kurangkan 2kg dengan SIY dlm masa 3hari...

Tahniah Ayu dari SIY dan juga EL..


"today dh ari ke-3 ber siy..alhamdulillah..dh nmpk perubahan.. so far 2 kg lost nk dpt keputusan camni kene struggle..workout dan jaga mkn btul2..x aci main tipu..hehehe..

sy x brp pasti part mane bahagian bdn sy yg menyusut..but berat berkurangan.. tp yg jelas tang perut, flat abes.. "

Sunday, April 25

CLENZ

In our daily life, we care more about our external appearance and cleanliness such as hair, face,tooth, body; however, during the same daily routine, we eat all types of foods which contain a lot of artificial chemical. As a warmest reminding, do you clean your colon? From the scientific report, it showed that the negligence of colon and stomach cleanliness will caused colon cancer.


Our body produces toxin through its daily functions which need to be eliminated. When these toxins unable eliminated, will cause Autointoxication: An increased growth in bacteria which ferments undigested food residues, turning them into compounds to reabsorbed in the body organs, liver and kidney.

The 4 Extraordinary Effects as following:

1. Detoxification

Alfalfa: A good source of crude fiber that helps aids digestion, natural cleans and repairing to restores the intestinal function. After 24 hours later, it will discharge the saggy and odor toxin.
Pumpkin content: Excellent source of fruit collagen and multi mineral, Combats virus and bacteria. Break down impacted food residue and thoroughly cleanses the bowel.

2. Strengthens intestines and stomach functions

Fructo-Oligosaccharid(F.O.S): it’s help to reduces stomach and colon cancer`s risk by beneficial fungus enhancement and production rate.
Eases constipation, improves digestion, prevent water-retention and reduces discomfort and bloating, improves and maintains body well-being and the quality of life.


3. Eye Protection

1) L-Theanine is know to improved learning and concentration as well as improvement in sleep induction and relaxation.
2) The lotus leaf contains anti-oxidant that help control cholesterol (reported by researched team), avoids harmful body backflow absorption.
3) Lutein (Marigold Extract) :
a) Protects eye vision by increasing xanthophyl in the central area of the retina (responsible for vision), relieves tired eyes and supports eye health.
b) Prevents gradual loss of eyesight such as the developing of Age-related Macular Degeneration (AMD) which causes blindness among the elderly.
c) Acts as a filter to filter-out UV rays from the sun, fluorescent light bulbs, TV and computer screens.
d) Helps maintain a healthy cholesterol level: inhibits the formation and oxidation of Low-density Lipoprotein(LDL).

4. Nutrition Boosting

Spirulina is idea for softening and healing skin. Barley Grass as the excellent source of chlorophyll, amino acid, vitamin A, B for energy production.



Q&A
Q : any reaction when we taking CLENZ?
A : There would not be any reaction for normal people except the satisfaction level. But toward those who 's had un-balance blood pressure, in within 14 - 21 daystemporary adjustment period, they will easily feel light dizzy, acceleration pulsate and mild cold sweating.

Q : Am I have to continue taking CLENZ?
A : CLENZ is not a dependent medication. …. CLENZ is not only detoxifications as well as repairing and restoring digestion system.

Q : Does CLENZ have any side effects?
A : No. Unless incorrectly taking. KKM (Food Safety and Quality Division) has assessed CLENZ ingredients as a non-hazardous Health food. CLENZ uses 100% Plantextract with no any harmful or hormone ingredient added and has been tested to have no adverse effects on the human body. But if you are under medical, severe health conditions or beingpregnant and nursing, you should consult doctor before using CLENZ.

Consumption method :



Once a Day, each time 1 bottle



Please place in the dry shade, avoids direct sunlight.
Packaging: 12ML×10 bottle/box, sterilization straw ×10

NEW PRICE START 1 MAY 10

NEWS

With the decision of the Board, please be informed that product S.I.Y will be amended new retail price (RM 208 instead of RM 198), effectively start from 1st MAY 2010, Thank you!!

Thursday, February 18

wajah kesayangan hamba

























kawen?

ntah ape aku punyer entry kali ini..

td bowak2 ngan Zac pasal kawen.

Wow!

Zac yg rock ni udah pikir pasal kawen..

rsnye die tgh dgn 'someone'..sejak2 akhir nie tgk die asik bergayut je kat hp..suke2!

tanye aku pasal budget nak kawen suma..ceh..kunun cam haku ni pandai sgt..

xder la pandai mn pun..experienced kawan2 aku yg dah kawen dan org2 sekeliling aku..

citer pasal budget?

budget kawen je mau cecah 10K and above..tak caya? ahaha..kene percaya..so pada sesapa rs nak kawen tu.. simpan2 la duet ye..skrg ni harga brg makin naik..bukan makin murah..gaji je yg tak naik2..ahahaha..

kalo agak2 nak grand tu kene make sure duit dlm bank or poket kepok2 yek....



eleh..ckp org..awk tu bile lagi?

ntahlah..sejak menjak adik aku tunang ari tu....sayup2 je sesuatu berbisik...aku perlukan seseorang untuk jaga aku..

entahlah...

aku masih tak jumpa seseorang yg boleh jaga aku...serius..

masih tak nampak..msih kesamaran..masih lagi mencari..

adakah penantian aku akan berakhir tak lama lagi?

Wednesday, February 17

Program Diet Utk KURUS

Musim perayaan tempoh hari, mesti ramai yang makan sepuas-puasnya. Maklumlah, ketika ini banyak hidangan lazat yang sukar dilepaskan begitu sahaja. Setahun sekalilah katakan. Berat badan dah semakin naik? Mungkin ini masanya untuk anda berdiet.

Sebenarnya, bukanlah susah sangat nak turunkan berat badan, yang penting anda tahu cara yang betul dan berdisiplin. Kalau mewah dengan duit, mungkin anda boleh kunjungi pusat pelangsingan badan yang ada. Tapi ingat, dengan menjalani rawatan pelangsingan di pusat tersebut, anda juga perlu mengikut jadual pemakanan yang diberikan. Sesetengah pusat pelangsingan tidak membenarkan anda mengambil makanan berkarbohidrat untuk tempoh tertentu.

Oleh itu, lebih baik anda berdiet dengan sendiri. Selain itu, amalkan juga senaman yang sesuai. Lebih sihat, selamat dan murah. Info berikut boleh membantu anda memilih kaedah diet yang dirasakan sesuai dengan diri sendiri:-

The Zone Diet
Diet ini menyarankan makanan yang tinggi protein. Tujuannya, semakin tinggi protein, maka rasa lapar akan semakin ditekan dan akhirnya berat badan boleh berkurangan. Bagaimanapun, diet ini masih membenarkan pengambilan karbohidrat tinggi. Pengambilan makanan yang disarankan ialah 40 peratus protein, 30 peratus lemak dan 30 peratus karbohidrat. Kalori yang rendah pada diet ini akan membuatkan berat badan menurun, walaupun anda masih mengambil makanan yang berlemak. ‘The Zone Diet’ juga menyarankan pengambilan karbohidrat sihat seperti buah-buahan dan sayuran.

South Beach Diet
South Beach Diet terbahagi kepada tiga tahap iaitu penurunan berat badan secara tepat, penurunan berat badan lanjutan dan pengekalan berat badan. Tahap pertama adalah masa untuk membataskan pengambilan karbohidrat. Namun, tidak semua karbohidrat perlu dihindari, hanya karbohidrat yang ‘buruk’ seperti kentang dan roti. Pada tahap ini mereka yang berdiet perlu makan tiga kali sehari serta mengambil snek di antara waktu makan. Saiz hidangan perlu dikurangkan. Lakukan diet tahap pertama ini bagi tempoh minimum dua minggu hingga sebulan. Setelah dua minggu menjalani tahap pertama berat badan akan turun di antara , 5 hingga 6 kilogram.

Tahap kedua diet ini ia mensasarkan penurunan berat badan secara perlahan-lahan iaitu di antara 0.5 kh hingga 1 kg seminggu. Pada tahap ini anda boleh mengambil karbohidrat kembali tetapi mestilah yang ‘baik’ seperti bijirin dan kekacang. Beberapa jenis makanan seperti roti, kentang, dan lobak merah, tembikai, mangga dan pisang masih perlu dihindari.

Setelah menyelesaikan tahap pertama dan kedua, tahap selanjutnya adalah mengekalkan berat badan. Tahap ini bertujuan untuk menjaga berat badan supaya tidak naik atau turun lagi. Pada masa ini, anda lebih bebas memilih makanan yang ingin diambil. Sebaik mungkin, hindari snek yang memudaratkan kesihatan. Sebaiknya pilihlah kekacang sebagai sumber lemak dan protein. Beberapa jenis beras merah dan perang adalah pilihan yang tepat.

Hay Diet
Hay Diet merupakan diet berasaskan kombinasi makanan yang diformulasikan oleh Dr. William Hay. Diet ini membahagikan makanan kepada beberapa kumpulan yang hanya boleh diambil pada satu-satu masa seperti protein, karbohidrat dan makanan semulajadi seperti sayuran dan buah-buahan. Komponen pemakanan dari bahan semulajadi ini boleh diambil bersama-sama komponen makanan utama tadi. Buah-buahan merupakan makanan terbaik untuk diambil bersama bijirin untuk sarapan pagi.

Makanan tinggi protein disarankan diambil ketika makan tengahari kerana protein mengambil masa yang lama untuk dihadam berbanding karbohidrat. Makanan berkanji seperti nasi dan ubi kentang tidak boleh diambil bersama makanan yang mengandungi protein dan pelbagai vitamin yang terdapat di dalam buah-buahan. Salad, sayuran dan buah-buahan seharusnya dijadikan menu utama ketika anda berdiet. Protein, karbohidrat dan lemak hendaklah diambil dalam kuantiti yang kecil. Selain itu, anda dilarang sama sekali makan makanan segera, makanan yang diproses (dalam tin) dan makanan yang berasaskan tepung kanji.

Diet rendah kalori
Diet jenis ini mengkehendaki anda makan secara teratur. Selain itu, anda juga perlu menghindari beberapa makanan yang lain seperti coklat, kek, ais krim, gula-gula, makanan bergoreng, kekacang, minuman ringan dan beralkohol serta jeruk.

Makanan yang berasaskan karbohidrat seperti nasi, lontong, mihun, biskuit dan pasta juga tidak boleh diambil secara berlebihan. Sebaiknya banyakkan pengambilan sayuran dan buah-buahan dalam diet harian. Buah-buahan dan sayuran yang rendah kalori dan mengandungi banyak serat boleh mengenyangkan perut dengan cepat.

Selain daripada mengatur pola pemakanan, menerusi diet ini juga anda harus melakukan senaman secara rutin. Misalnya, berjalan kaki atau berbasikal sebanyak 3 - 4 kali seminggu.

Info : gua.com.my

hanCussss

yes!!
ari ni takdek meeting...siap closing account n jumpa boss terus cabot! yeyeye...nak balik!!kuar je opis...
alamak!
ujan mencurah2 turun ke bumi... time ni plak die nak ujan even dr pagi td dah mendung...so aku dok kejap kat tangga hotel bakang grand central hotel sblh opisku..nak redah ujan mcm mls coz ingat mau singgah Menara Celcom...
byr bil yg dah kene bar (pdn muka aku sape suh x byr bil bulan lepas lg..ahaha) xdew la byk mn..aku nye credit limit RM150..last month punye pun dah RM65+..
xkan nak masuk bangunan tu dgn basah lencun cam tu..nehi...aku pun dok la diam2 kat situ menanti ujan benti..sempat gak borak ngan Uncle yg keje kat otel tu..
so dlm setengah jam gak la aku nunggu..ape lagi terus gerak ke Menara Celcom Jalan Semarak ..sampai umh pun dlm kul 6 lebey gak la...
Gym?
Aku dah dijangkiti penyakit M....uwaaaa... Ina!!Mana semangat ko gi nih!
tu yg aku mls bile lama sangat benti gi gym..aku rs ada dlm 2minggu gak..start aku angkat 'bendera jepon' + cuti raya cina..hah..ape lg...diet aku pun entah ke mana!!
(blame myself)
dah la tak gi gym..balik2 je lapar la plak.. msk telur goreng tanpa minyak + roti wholemeal pastu buh salad byk2..yum2..then idut tanye
" ko nak ikut gi mkn luar x?"
"NAK!!"
cepat je mulut aku ni kate nak...
adeh abis la ko INA!!!
dah la tak gi gym..mkn mlm lg...
" xper..esok leh gi gym " bisikan jahat menghasut aku.
( AKU TEWAS LAGI )
menu td : ikan siakap msk 3 rasa : nasi : daging msk merah : telur bistik
ko akan jd gemok balik INA!!!
tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
stop mkn mlm!
start gi gym balik!!

B.o.S.a.N

arghh!

bosan gilerz babas! ntah ape aku nak godek lg pun aku tatau..suma website aku dah jelajah abiz.. mood cuti msih lg menghantui.. owg pun x ramai masuk opis ari nie..adeh..sengal aku di bueknye..cepat la masa berlalu..hope today xdek meeting...

1hour to go!!!!

[1 hour = 60min = 3600 saat....tik tok tik tok......................]

Tuesday, January 19

Monday, January 18

cebisan memory with SIC

[ aku yg ala2 minah hip hop tu..wakaka..ni gath baru lagi ms Go Youth kat Bukit Jalil baru2 ni]
[ sekali je aku pakai baju SIC F1 nie...ingat nak pegi oter la baju nie....]


[ baju GK yg aku sgt syg...]

[ ms AGM dengan admin2 SIC ... maaf kerna tidak menjalankan tugas sbg mod forum dengan sempurna kat kelab..... :( ]
tu la..dah sengal dah aku nie..dah terposting info pasal gath nanti tetiba teringat pic lama2 ngan rakan2 SIC...dah lama aku x aktip sebenarnye...sejak peristiwa berdarah di bulan May ... aku fokus pada misi aku tuk turunkan berat... but SIC tetap di hati ku......skrg pun SIC dah berdaftar... ALHAMDULILLAH..

buat WARGA SIC (SAGAISWARACLUB)

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera kepada semua warga SIC.

Setelah sekian lama, inilah waktunya,
Diumumkan TT secara OFFICIAL SIC (SagaIswaraClub) CENTRAL
telah diputuskan akan diadakan seperti berikut :

TARIKH : 30 JANUARI 2010

HARI : SABTU

LOKASI : RESTORAN NALY'S, UKAY PERDANA


WAKTU : 12.00Tghari-6.00ptg (sampai mlm pon xpew hehe )


Aktiviti2:
* MENGERATKAN SILATURAHIM ANTARA AHLI SIC 1 MALAYSIA
* MKN&MNUM
* SESI KARAOKE
* LUCKY DRAW
* THE BIGGEST LOSER SIC
* CARIAN KEHADIRAN AHLI KAWASAN TERAMAI (kecuali KL&Dsara Empire)
* SESI DIY (bersama Abg Jenal & Shah n saga)
* SESI "SMALL AUTOSHOW"
* CAR BOOT SALE ( Dari runner2 tegar )
* SESI PHOTOGRAPHY KENANGAN
jumpa di sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~

haruskah?


errrr....ok kah aku tanpa kaca mata...korang komen sket?

aku komen dulu... :

muka sy cam alien bila tanpa kaca mata.
aduh... tp sampai bile ya aku mo begini? aku terjebak dgn sakit mata atau istilah sains nyer 'rabun jauh' sejak aku di tingkatan 1...so kire lah....betapa setia kaca mata ni bertapa di mataku..rs mcm mo pakai contact lense..tp..takutttttt sgt takutt... shem pun sudah ber contact lense.... aku...erm...bila lagi..? ohhhh tidak.......

Sunday, January 17

ahad..


aha...ini la menu aku ari ni..cuma x masukkan 1 glass green tea..4 liter plain water.. segelas susu anlene waktu mlm cicah biskut Oat..balik dari gym rs lapar plak..maybe metabolisme tgh meningkat.. so aku mkn la salad ala2 pemalas nie..ekeke..pastu buh thousand island mayolite.. pastu bun read bean 1..

sekilas pandang...

* nugget tu bukan aku mkn sorang tau.. nugget n bubur tuk lunch n bfast coz x sempat bekpas td ..bangun2 dah gi bilas baju..

* dr kul 1230 ke petang..aku juz amik plain water dan segelas japanese osk green tea..

* kul 630 gi gym..sempat dinner ngan semangkuk bubur ayam...

work out about 1 hour...cycling..trackmill...hip abduction..sit up..stepper

balik rs cam lapar plak..buat susu anlene + sket milo pastu cicah ngan biskut oat IKO..

mak suh beli roti kat kedai dpn umh..so aku pun beli la sekali bun red bean..mkn 1...adik aku curik 1...ade lg 2...simpan sok tuk bfast kat opis..ahakz..

sambil2 surf tenet...ngap kacang shadong 2 3 kali suap...alhamdulilah...

ari ni aku sangat bosan..sengal je rs...ade ms ni..leh la aku ber blog....carik2 lubang nak pasarkan SIY....udah kul 11.46 mlm...mau layan FB mcm dah katam walaupun baru LEVEL 37...mls plak nak main dah..eekkeke..

ape nak wat erk..huhhuhuhu!~