Friday, October 9

Bagaimana SIY bertindak

S.I.Y dihasilkan dari herba segar dan terbaik dengan 100% kesan semulajadi ,sejati dan terapeutik tanpa sebarang kesan sampingan.Persesuaian dan punca herba-herba telah ditentusahkan oleh BOTANIS dan FARMASIS.

Selain itu ,S.I.Y terletak dalam kawalan kualiti yang ketat di bawah pengawasan CGMP.
Para penyelidik dapat mengabungkan 2 formulasi unik ( S.I.Y siang hari ) dan ( S.I.Y malam hari ) dengan setiap satu dari kandungan-kandungan aktif yang paling berkesan yang telah dirumuskan.

S.I.Y dihasilkan melalui teknologi nano cecair CO2 kritikal, dan apabila ia digunakan ia dapat diserap oleh tubuh badan kita dengan serta-merta sementara kandungan aktifnya diserap oleh sel-sel dan dihantar ke jantung.

Kandungan aktif S.I.Y akan menanggalkan semua kelompok-kelompok lemak daripada tisu-tisu adipos dan menghapuskan selulit dan lemak-lemak lain sehingga kesemuanya dapat dihilangkan.

Inilah Cara Pengurangan Berat Badan Yang Berkesan, Selamat & Tahan Lama


Ramai yang mengidap berat badan yang berlebihan mengurangkan makan yang dimakan mereka ,biasanya dengan mengambil pelawas detoksifikasi dalam kuantiti meningkat , pil-pil kurus, dan gantikan sajian (meal replacement) dan rawatan kelangsingan tubuh badan yang terdapat di pasaran .
Kesemua ini kurang berkesan dan keputusannya mengecewakan serta menyebabkan ketidak stabilan psikologi . Setiap kalori yang diserap ditukar menjadi lemak . Sebabnya,tubuh badan mereka tidak dapat menghapuskan lemak dengan sempurna.
Jenis-jenis rawatan yang di jalankan dalam keadaan tersebut kurang berkesan dan menyebabkan rasa putus asa dan menyakitkan hati.Proses menguruskan badan mempengaruhi keadaan fizikal dan psikologi seseorang.

S.I.Y memberikan anda kebebasan dan kawalan yang anda ingini. Penyataan ini mungkin jelas, tetapi ia lebih dari perkara asas.Penghapusan bergantung pada ransangan metabolisma anda.

Dengan S.I.Y anda boleh boleh menghapuskan lemak degil, kesan-kesan lipatan dan lemak berlebihan dengan cepat.

Dengan S.I.Y proses penyingkiranlemak di tubuh badan anda mencapai kapasiti maksima .Anda dapat hilang berat badan dengan cepat dan rata. Selain itu, S.I.Y menambah kadar penghapusan lemak dan toksin-toksin berbahaya . S.I.Y membentuk badan anda dalam masa yang singkat dan mengekalkannya dalam masa yang panjang.

Hanya dua botol sehari cukup untuk mendatangkan keputusan yang menakjubkan , dari hari-hari pertama ,tubuh badan anda akan mengempis dan mula berubah.

Sebenarnya anda dapat menyingkirkan lemak berlebihan dengan lebih cepat dan cekap dan tubuh anda dibersihkan dengan nyata.

Sesuai untuk orang dewasa kecuali mereka yang mengandung,mengambil ubat atau rawatan dan remaja 15 tahun kebawah

No comments:

Post a Comment